Menu

Ons Team

Edith Naaijkens

Eigenaresse & Senior Huidspecialiste
WINNAAR BEAUTY AWARD 2018, Beste Beautysalon van Nederland!

“Ruim 23 jaar geleden heb ik gekozen voor dit prachtige vak. Vol passie blijf ik me verdiepen in de huid en huidverbeteringen om altijd de beste technieken in mijn instituut aan te bieden en met als doel een gezonde en stralende huid.”

“Na het behalen van het STIVAS diploma, de Cidesco internationale opleiding en de voortgezette opleiding schoonheidsverzorging met specialisaties, heb ik ruime ervaring opgedaan bij verschillende beautycentra. Na mijn HBO opleiding Marketing Management en werkervaring in het bedrijfsleven, mijn werk als vakdocente schoonheidsverzorging bij een particulier opleidingsinstituut ben ik begin 2007 gestart met mijn schoonheidsinstituut: PUUR Schoonheid & Ontspanning.

“In 2015 is onze naam gewijzigd naar PUUR Huidinstituut. Door de jarenlange ervaring en focus op huidverbetering en de samenwerking met gespecialiseerde professionals gaat PUUR een stap verder dan huidverzorging!”

Onze specialistes in ons huidinstituut zijn volledig gediplomeerd en beschikken over specialisaties binnen de schoonheidsverzorging. Jaarlijks volgen onze specialistes diverse scholingen en merktrainingen en zijn wij actief in het bijwonen van congressen, symposia en beurzen. Uiteraard volgen wij alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de uiterlijke verzorging door het lezen van de vakbladen. AGB Code 89053804.

Graag stellen de professionals uit mijn team zich aan u voor:

   

Ruby Korteweg,

Allround schoonheidsspecialiste, pedicure en visagiste

“Na het behalen van mijn opleiding schoonheidsverzorging en Visagie heb ik de opleiding allround schoonheidsverzorging met specialisaties afgerond. Door mijn opleiding pedicure kan ik nu van top tot teen in de watten leggen. Ik vind het erg interessant om me te verdiepen in alle facetten van de huid en geef graag adviezen en behandelingen om de huid in topconditie te houden en huidproblemen optimaal te behandelen. Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot Medisch Schoonheidsspecialiste”

Specialisaties:
acne, pedicure, bindweefselmassage en Shiatsu massage, professional peelings
Expert in Decléor, Valmont en Pascaud.
AGB Code 89100198

   

Marijn de Jong,

Gediplomeerd Allround schoonheidsspecialiste, manicure en lichaamsmassage

"Ik vind het heel belangrijk om klanten een moment van rust en ontspanning te geven waardoor huidverbetering des te beter tot uiting komt. Samen met mijn klant ga ik graag tot het optimale effect voor zijn of haar huid!"

Specialisaties:

acné, bindweefselmassage en lymfedrainage

Expert in Decléor, Pascaud en Valmont

 

Odessa van der List,

Leerling Allround schoonheidsspecialiste, manicure en massages

"Ik heb voor het beroep allround schoonheidsspecialiste gekozen,omdat ik het erg leuk vind om andere mensen mooi te maken. Het is altijd fijn om te zien hoe de klanten met een stralende lach de schoonheidssalon verlaten. Naast deze opleiding vind ik het erg leuk om me te specialiseren in andere cursussen die met schoonheid te maken hebben."

PUUR huidinstituut is het leerbedrijf van Odessa. Odessa zit in het laatste jaar van de opleiding waarin zij ook haar specialisaties zal afronden. Odessa is op woensdag aanwezig bij PUUR Huidinstituut.

 

 

Anouk van Steenveldt,

Leerling Allround schoonheidsspecialiste, manicure en massages

"Naast het vak als schoonheidsspecialiste heb ik grote interesse in de ingrediënten van cosmetica. Ik pluis graag uit waarom een créme of serum zo effectief voor de huid is en zorg hierdoor voor een optimaal advies dat past bij het huidtype."

PUUR huidinstituut is het leerbedrijf van Anouk. Anouk zit in het tweede jaar van de opleiding. Anouk is op dinsdag en vrijdag aanwezig bij PUUR Huidinstituut.

 

Dr. Alice van der Linden,

Cosmetisch arts

“Daar waar nodig zorg ik voor de PUUR klanten voor extra verzachting en huidverjonging in het gelaat. Botox en fillers worden tegenwoordig steeds meer gebruikt, op een veilige manier! Ook voor overmatige transpiratie en hoofdpijnklachten kunt u bij mij op consult komen.”

Alice is regelmatig aanwezig bij PUUR Huidinstituut. In de Agenda op onze website kun je zien wanneer deze expert weer aanwezig is!

Rafaëlla As,

Huidtherapeute Cosmetique Totale,  Expert in laserbehandelingen en huidtherapie.

"Ik ben altijd op weg naar top resultaat voor de huid. Ik bespreek graag de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend consult"

Bij Rafaëlla ben je op het juiste adres voor hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Met de nieuwste apparatuur voor het meest optimale resultaat.

Rafaëlla is regelmatig aanwezig bij PUUR Huidinstituut. In de Agenda op onze website kun je zien wanneer deze expert weer aanwezig is!

Patty van der Werf,

Allround schoonheidsspecialiste en pedicure

“Van jongs af aan was ik al bezig met uiterlijke verzorging. Het was voor mij dus ook geen vreemde keuze om de opleiding voor allround schoonheidsspecialiste met specialisaties en pedicure succesvol af te ronden. Na mijn jarenlange ervaringen ben ik bij PUUR op de juiste plaats. Mijn passie is om u te helpen om uw huid in topconditie te behouden.”

Specialisaties:
acne, shiatsu, pincements, peelings, huidverbeterende behandelingen en pedicure
Expert in Decléor, Valmont en Pascaud

AGB Code 89053544

Myrthe Boon,

Gediplomeerd Allround schoonheidsspecialiste, voetverzorging, manicure en massages

Naast schoonheidsspecialiste is Myrthe gastvrouw voor al uw vragen en het maken van afspraken!

"Mijn passie in dit mooie beroep als schoonheidsspecialiste is om het mooiste uit iemand naar voren te laten komen, door een goede optimale huidverzorging. "

Specialisaties:

Acné, Bindweefselmassage, Shiatsu en Kleuradvies

Expert in Decléor & Pascaud

 

 

Anne ter Horst,

Leerling Allround schoonheidsspecialiste, manicure en massages.

"Ik ga starten met de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste. Ik ben erg blij dat ik bij deze geweldige salon terecht ben gekomen en ben dus ook super enthousiast om te gaan beginnen. Mijn passie is om mensen zich (weer) comfortabel en goed te laten voelen in hun eigen huid. Ik kijk er naar uit om veel van deze professionals te leren!"

PUUR huidinstituut is het leerbedrijf van Anne. Anne zit in het eerste jaar van de opleiding en is op donderdag aanwezig bij PUUR Huidinstituut.

 

 

Liza Korswagen,

Leerling Allround schoonheidsspecialiste, manicure en massages

"Uiterlijke verzorging heb ik altijd al erg interessant gevonden, vandaar dat ik heb gekozen voor het vak schoonheidsspecialiste. Afgelopen jaar heb ik visagie en cosmetische hand en voetbehandeling afgesloten. Hier kan ik u dus heerlijk mee in de watten leggen."

PUUR huidinstituut is het leerbedrijf van Liza. Liza zit in het tweede jaar van de opleiding en is op zaterdag aanwezig bij PUUR Huidinstituut.

 

Paul Zebregs,

Permanente Make-up/micropigmentatie specialist,

"Je mag het karakter van het gezicht nooit veranderen. Ik bekijk zeer nauwkeurig en samen met jou de wensen, kleur en perfecte vorm. Permanente make-up vereist professie en deskundigheid. Het geeft je 24/7 een stralende en perfecte uitstraling!"

Specialist in zowel esthetische pigmentatie als medische pigmentatie. Docent micropigmentatie bij Nouveau Contour en intercontinentaal spreker op permanente make-up congressen.

Paul is regelmatig aanwezig bij PUUR Huidinstituut. In de Agenda op onze website kun je zien wanneer deze expert weer aanwezig is!