Menu

Online afspraak maken, direct in onze PUUR agenda! 

 

Uw eerste bezoek bij PUUR Huidinstituut? Kennis maken met PUUR Huidinstituut doet u het beste met de TRY ME, LOVE ME – Kennismakingsbehandeling. Deze behandeling is inclusief huidmeting, intake gesprek en ontspannen start behandeling.

Wilt u direct een intensievere behandeling, en dus geen basis behandeling? Maar weet u niet welke het meest geschikt voor u is? Reserveer dan een Intake gesprek met digitale huidanalyse en de “Behandeling nader te bepalen”. Wij gaan dan samen met u, na de huidanalyse bekijken welke behandeling het beste bij u past.

SKIN BOOTCAMP: Dit staat voor een intensief traject om in een korte tijd een probleem aan te pakken. Heeft u interesse in ons Skin Bootcamp Programma, dan kunt u kiezen voor het “Skin Bootcamp Kennismakingsgesprek met de daarbij behorende analyse en huidmeting” (45 minuten). Wilt u direct na het gesprek uw eerste bootcamp work out inplannen, dan graag kiezen voor “Skin Bootcamp & eerste work out behandeling” (105 minuten)

Natuurlijk blijft een afspraak inplannen telefonisch of per mail mogelijk. Persoonlijk contact blijft hoog in het vaandel staan bij PUUR Huidinstituut. Wij staan u graag te woord:  076-8883807

Uw afspraak bij de huidtherapeute kunnen alleen telefonisch worden ingepland.