Menu

Business Beauty Program

SUPPORT VOOR JE HUID! SUPPORT VOOR JOU ÉN JE COLLEGA`S!

Vitaal en representatieve medewerkers zijn heel belangrijk in deze tijd. Een ontspannen team zorgt voor een productieve werksfeer. Creativiteit ontwikkeld beter in ontspannen sfeer. PUUR Huidinstituut werkt daar graag aan mee.

Wij vertellen u graag meer over ons Business programma:

Teambuilding – Workshop – Unieke vergaderlocatie

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Noord Brabant voor een vergadering, brainstorm, teambuilding, presentatie of ander event? De meest ontspannende locatie van Noord Brabant vindt je in Prinsenbeek. Maak kennis met ons Beauty Business Program en laat iedereen stralen. Ontspanning en een persoon met zelfvertrouwen geeft kracht!

Vergaderen met als ontspanningsmoment een massage. Brainstormingsessies met ontspanning als uitgangspunt om creativiteit te verhogen. Een ontspannen geest geeft immers ruimte voor creativiteit, betere werksfeer en dus productiviteit.

Teambuilding in een ontspannen sfeer met als doel een hechter team te krijgen!  De mogelijkheden zijn hiervoor ver uiteenlopend te denken aan een Beauty dinner, make-up sessie geeft zelfvertrouwen of vergaderen met een massage in de pauze om weer creatief verder te kunnen!

Multi disciplinaire sessies? Wij combineren onze mogelijkheden graag met mindfullness, personal branding en/of visagie. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Alleen voor dames? Absoluut niet, 20% van ons klantenbestand is man.

Geschenken – Gifts – Cadeaus

Waardeer uw medewerker of collega eens op een andere manier. Geen bosje bloemen cadeau maar een ontspannen ME-time moment!

  • Verjaardag, geboorte, jubileum
  • In of Uit-diensttreding
  • Secretaresse dag
  • Collega-dag
  • Collega van de maand
  • Kerstgeschenk

U kunt cadeaubonnen bij PUUR Huidinstituut bestellen en deze worden naar u verstuurd zodat u geen extra tijd verliest met het regelen van een origineel cadeau!

Cadeau tip: Stress Release Massage Treatment

Business Treats

Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit ons volledige behandelaanbod. 

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor Business Support? Wij gaan graag met u aan tafel om tot een unieke samenwerking te komen!  

Business in Beeld

De combinatie van onze samenwerking met diverse fotografen én de visagie en styling module van PUUR Huidinstituut maken het mogelijk om uw bedrijf op zijn “mooist” op kaart te zetten. Mogelijk in studio maar ook bij u op locatie!