Menu

Decleor Expert

Decléor - pure schoonheid – essentiële energie voor de huid

In de producten van Decléor staat één ding centraal: de werkzaamheid van de essentiële oliën. De combinaties van waardevolle essentiële oliën en plantenextracten met krachtige werkstoffen bieden de huid wat zij nodig heeft! Decléor is al tientallen jaren de specialist op het gebied van cosmetische aromatherapie. De Aromessences, de unieke combinaties van Decléor met hun specifieke eigenschappen voor de huid zijn de basis van deze wellness huidverzorgingsproducten: 100% natuurlijk en bevatten geen conserveermiddelen.

Elke Decléor gelaatsbehandeling wordt gestart met een aromatische rugmassage (m.u.v. Express behandeling). De behandeling wordt afgestemd op het huidtype en de behandelingen worden uitgevoerd volgens het Decléor concept. Tijdens het inwerken van het masker of de pakking kan men een keuze maken uit een aanvullende massage van de hoofdhuid, arm en hand of voetmassage.
Alle behandelingen kunnen worden uitgebreid met losse onderdelen zoals harsen en wimpers en wenkbrauwen verven. Hiervoor geldt een aangepaste meerprijs. 

PUUR biedt vijf verschillende Decléor gelaatsbehandelingen. Deze zijn allen gericht op huidverzorging en op basis van ontspanning en energie door middel van de digitopressie-massage techniek en het gebruik van essentiële oliën: Aromessences.

De behandelmethoden van Decléor verbeteren de conditie van de huid, geven een mooie teint en ontspannen gezichtsspieren. Eveneens worden rimpels vermindert, alle tekenen van vermoeidheid uitgewist, de bloedcirculatie en cellulaire uitwisselingen worden bevorderd en stress verlicht.

De behandelingen

Aroma Express (30 minuten)
Reinigende behandeling zonder massages

Aroma Acne Behandeling (45 minuten)

Reinigende en zuiverende behandeling zonder massages

Aromassage (60 minuten)

Verzorgende maar vooral ontspannende gelaatsbehandeling.

Aromaplastie
(90 minuten)
Gelaatsbehandeling zoals de Aromassage aangevuld met oogcontour masker en de Aromaplastie Pakking. Deze 100% natuurlijke plantaardige pakking wordt versterkt met aromessences en wordt aangepast aan elk huidtype.

Aroma Expert
(90 minuten)
Exclusieve behandeling die een stap verder gaat dan de Aromaplastie behandeling. De aromaplastie pakking wordt vervangen door een van de specifieke, hoog geconcentreerde pakkingen of maskers die alleen in professionele salons mogen worden uitgevoerd. 

Naast de behandeling voor de vrouw heeft tegenwoordig ook de man zijn weg naar de schoonheids- en ontspanningsbehandelingen gevonden. De huid van de man verdient alle aandacht waarbij het ontspannende effect een prominente rol speelt.

Stap in de ontspannende Wellness wereld van Decléor!

Wilt u meer informatie over onze behandelingen en/of wenst u een afspraak in te plannen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht via het digitale afspraakformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.