Menu

Ons Team

Edith Naaijkens

Eigenaresse & Senior Huidspecialiste
WINNAAR BEAUTY AWARD 2018, Beste Beautysalon van Nederland!

 

“Ruim 23 jaar geleden heb ik gekozen voor dit prachtige vak. Vol passie blijf ik me verdiepen in de huid en huidverbeteringen om altijd de beste technieken in mijn instituut aan te bieden en met als doel een gezonde en stralende huid.”

“Na het behalen van het STIVAS diploma, de Cidesco internationale opleiding en de voortgezette opleiding schoonheidsverzorging met specialisaties, heb ik ruime ervaring opgedaan bij verschillende beautycentra. Na mijn HBO opleiding Marketing Management en werkervaring in het bedrijfsleven, mijn werk als vakdocente schoonheidsverzorging bij een particulier opleidingsinstituut ben ik begin 2007 gestart met mijn schoonheidsinstituut: PUUR Schoonheid & Ontspanning.

“In 2015 is onze naam gewijzigd naar PUUR Huidinstituut. Door de jarenlange ervaring en focus op huidverbetering en de samenwerking met gespecialiseerde professionals gaat PUUR een stap verder dan huidverzorging!”

Onze specialistes in ons huidinstituut zijn volledig gediplomeerd en beschikken over specialisaties binnen de schoonheidsverzorging. Jaarlijks volgen onze specialistes diverse scholingen en merktrainingen en zijn wij actief in het bijwonen van congressen, symposia en beurzen. Uiteraard volgen wij alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de uiterlijke verzorging door het lezen van de vakbladen. AGB Code 89053804.

Graag stellen de professionals uit mijn team zich aan u voor:

Ruby Korteweg,

Locatiemanager Prinsenbeek
Senior schoonheidsspecialiste, pedicure en visagiste

“Na het behalen van mijn opleiding schoonheidsverzorging en Visagie heb ik de opleiding allround schoonheidsverzorging met specialisaties afgerond. Door mijn opleiding pedicure kan ik nu van top tot teen in de watten leggen. Ik vind het erg interessant om me te verdiepen in alle facetten van de huid en geef graag adviezen en behandelingen om de huid in topconditie te houden en huidproblemen optimaal te behandelen. Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot Medisch Schoonheidsspecialiste”

Specialisaties:
Acne behandelingen (zorgverzekeraar erkend), pedicure, bindweefselmassage en Shiatsu massage, huidverbeterende peelings, Micro Needling & Skin Bootcamp Specialist

Expert in Valmont, Team Dr. Joseph, Me-Line en Pascaud
AGB Code 89100198

   

Marijn de Jong,

Senior schoonheidsspecialiste, expert huidverbetering

"Ik vind het heel belangrijk om klanten een moment van rust en ontspanning te geven waardoor huidverbetering des te beter tot uiting komt. Samen met mijn klant ga ik graag tot het optimale effect voor zijn of haar huid!"

Specialisaties:
Acné behandelingen, huidverbeterende peelings en behandelingen, micro needling, bindweefselmassage, lymfedrainage & Skin Bootcamp Specialist

Expert in Pascaud, Team Dr. Joseph, Me-Line en Valmont

Marijn is aanwezig op:
Prinsenbeek: Dinsdag

Oosterhout:
Woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Teddy Elbers,

Allround schoonheidsspecialiste, Pedicure, manicure en massages

"Wat een geweldig vak heb ik toch! Dames en heren een zelfverzekerd gevoel geven door een stralende en gezonde huid. Zowel van binnen als van buiten want naast skin care is ook voeding en suppletie belangrijk voor een mooie huid. Jarenlange ervaring en passie voor de huid. Ik verwelkom je graag bij mij in de stoel!"

Teddy is bij PUUR aanwezig op:

Prinsenbeek:

Woensdagavond 17.30 - 21.30 uur
Donderdag 9.00 - 21.30 uur
Vrijdag 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag 9.00 - 16.30 uur

 

 

Evita Stultiens,

Huidtherapeute Cosmetique Totale,  Expert in laserbehandelingen en huidtherapie.

"Na mijn ervaring als schoonheidsspecialiste wilde ik mij verder specialiseren op het gebied huidtherapie.  Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om samen met u alle behandelmogelijkheden te bespreken voor uw huidprobleem! Dit kan tijdens een vrijblijvend consult. Als huidtherapeut behandel ik diverse huidproblematiek middels medische behandelmogelijkheden. U kunt bij mij terecht voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, schimmelnagels, acne, littekens, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Met de nieuwste apparatuur en medische peelings werk ik samen met u aan het meest optimale en gewenste behandelresultaat. Ik ben regelmatig aanwezig bij PUUR Huidinstituut, zowel in Prinsenbeek als Oosterhout. In de agenda op de website kunt u zien wanneer ik aanwezig ben. Ik zie u graag!"

Evita is regelmatig aanwezig bij PUUR Huidinstituut, zowel in Prinsenbeek als Oosterhout. In de Agenda op onze website kun je zien wanneer deze expert weer aanwezig is!

Dr. Alice van der Linden,

Cosmetisch arts

“Daar waar nodig zorg ik voor de PUUR klanten voor extra verzachting en huidverjonging in het gelaat. Botox en fillers worden tegenwoordig steeds meer gebruikt, op een veilige manier! Ook voor overmatige transpiratie en hoofdpijnklachten kunt u bij mij op consult komen.”

Alice is regelmatig aanwezig bij PUUR Huidinstituut. In de Agenda op onze website kun je zien wanneer deze expert weer aanwezig is!

Noa Wasel,

Junior schoonheidsspecialiste

"Ik kijk er naar uit om samen met de klant te gaan werken aan de mooiste resultaten voor de huid. Door alle begeleiding en trainingen bij PUUR gaat dit zeker lukken. Ik heb er zin in! "

Noa is op dinsdag aanwezig in Prinsenbeek. PUUR Huidinstituut is het leerbedrijf van Noa.

Maartje Luiken,

Junior Schoonheidsspecialiste

" Van kleins af aan ben ik in de kapsalon van mijn ouders opgegroeid met de uiterlijke verzorging! Voor mij was het daarom ook heel vanzelfsprekend om ook iets in de uiterlijke verzorging te gaan doen. Inmiddels heb ik mijn diploma schoonheidsverzorging binnen, mijn visagie en mijn cosmetische hand en voet verzorging.
Ik zit nu in mijn laatste leerjaar om mijn specialisaties af te ronden, en ik doe dit met veel plezier. Ik ben erg blij dat ik kan zeggen dat PUUR mijn leerbedrijf is!"

Maartje is aanwezig in Oosterhout op woensdag en donderdag. PUUR Huidinstituut is het leerbedrijf van Maartje.

 

Patty van der Werf,

Senior huidspecialiste en pedicure

“Van jongs af aan was ik al bezig met uiterlijke verzorging. Het was voor mij dus ook geen vreemde keuze om de opleiding voor allround schoonheidsspecialiste met specialisaties en pedicure succesvol af te ronden. Na mijn jarenlange ervaringen ben ik bij PUUR op de juiste plaats. Mijn passie is om u te helpen om uw huid in topconditie te behouden.”

Specialisaties:
Acne behandelingen (zorgverzekeraar erkend), pedicure, bindweefselmassage en Shiatsu massage, huidverbeterende peelings, Micro Needling & Skin Bootcamp Specialist

Expert in Valmont, Team dr. Joseph. Me-Line en Pascaud

AGB Code 89053544

Nathalie Kivits,

Senior Huidspecialiste en expert in huidverbetering

"Na het behalen van mijn opleiding Schoonheidsspecialiste, ben ik me gaan verdiepen in de mogelijkheden om huidproblemen aan te pakken.
Dit heb ik gedaan op het gebied van huid verbeterende massages, micro needling en peelings. Ook voeding speelt een belangrijke rol bij huidverbetering en heeft dus mijn aandacht.
Mijn ruime ervaring en passie voor de huid en haar problemen komen bij PUUR helemaal tot zijn recht. Wat is er nu mooier dan samen met u als klant tot het gewenste resultaat te komen. Dat is mijn allergrootste passie!"

Specialisaties:
Bindweefselmassge, Natural Face Lifting, huidverbeterende peelings, Micro Needling en Skin Bootcamp Specialist.
Expert in Pascaud, Valmont, Me-line én Team Dr. Joseph

Nathalie is op de volgende dagen aanwezig:
Prinsenbeek:
Woensdag en vrijdag

Oosterhout:
Donderdag

 

 

Shadé van den Broek,

Allround schoonheidsspecialiste, manicure en lichaamsmassage

"Ik ontdekte bij PUUR dat mijn passie voor huid ligt bij de huidverbeterende specialisaties. Écht meerwaarde creëren. Met de juiste verzorging, een combinatie van een gezonde levensstijl en passende producten wordt een optimaal resultaat behaald. Ik kijk er naar uit om samen een stralende huid na te streven."

Specialisaties:
Bindweefselmassage, MESO Therapie, huidverbeterende behandelingen.

Expert in Pascaud, Team dr. Joseph en Valmont

Liza Korswagen,

Schoonheidsspecialiste, OPI Expert, Cosmetische mani -en pedicure en massages

"Uiterlijke verzorging heb ik altijd al erg interessant gevonden, vandaar dat ik heb gekozen voor het vak schoonheidsspecialiste. Mijn diploma schoonheidsverzorging, visagie en cosmetische hand en voetbehandeling heb ik inmiddels "in the pocket" en ben me verder gaan verdiepen in alle facetten van de huid. Inmiddels twee jaar onderdeel van het PUUR team! Hier kan ik u dus heerlijk in de watten leggen. Vol enthousiasme ga ik dit jaar mijn specialisaties en opleiding pedicure afronden"

Liza werkt op dinsdag en donderdag bij PUUR Huidinstituut.

Expert in Pascaud, Team Dr. Joseph, Me-line

Paul Zebregs,

Permanente Make-up/micropigmentatie specialist,

"Je mag het karakter van het gezicht nooit veranderen. Ik bekijk zeer nauwkeurig en samen met jou de wensen, kleur en perfecte vorm. Permanente make-up vereist professie en deskundigheid. Het geeft je 24/7 een stralende en perfecte uitstraling!"

Specialist in zowel esthetische pigmentatie als medische pigmentatie. Docent micropigmentatie bij Nouveau Contour en intercontinentaal spreker op permanente make-up congressen.

Paul is regelmatig aanwezig bij PUUR Huidinstituut, zowel in Prinsenbeek als Oosterhout. In de Agenda op onze website kun je zien wanneer deze expert weer aanwezig is!

Bertine van Erk,

Junior schoonheidsspecialiste

"Na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt heb ik besloten om me te verdiepen in de beauty wereld. Ik start in oktober met de opleiding. Als zorgzaam type voel ik me direct thuis bij PUUR Huidinstituut"

Bertine is op woensdag aanwezig in Prinsenbeek en op vrijdag in Oosterhout.

Pascalle Wubben,

Junior schoonheidsspecialiste

"Dit jaar mag ik bij PUUR Huidinstituut mijn laatste jaar van de opleiding schoonheidsspecialiste afronden. Ik kijk er naar uit of u te verwelkomen bij PUUR!"

Pascalle werkt op vrijdag bij PUUR huidinstituut. PUUR Huidinstituut is dit jaar haar leerbedrijf.

Danielle Hoevenaar,

Junior Schoonheidsspecialiste

"Dit jaar start ik met de opleiding Schoonheidsverzorging en visagie. Met mijn neus in de boter gevallen met een stageplaats bij PUUR Huidinstituut. "

Danielle is op zaterdag aanwezig in Oosterhout!  PUUR Huidinstituut is het leerbedrijf van Daniëlle.