Menu

Pascaud TCA Peeling

De Pascaud TCA peeling is een doorbraak op het gebied van huidverjonging en huidverbetering en leidt tot significante verbetering in de huid. Het maakt de huid strakker, gladder en jonger onafhankelijk van leeftijd, huidkleur of huidtype. Een normale peeling verwijdert alleen dode huidcellen, deze peeling gaat tot de basaalcellen laag. Al na één behandeling treed opzienbarend resultaat op. Rekening houdende met 1 week vervelling en daarna een prachtige nieuwe huid.

De TCA peeling is geschikt voor

  • pigmentvlekken
  • fijne lijntjes en rimpels
  • zon beschadigde huid
  • doffe, vale huid

Voorbehandeling:

U komt voor een Treatment (gezichtsbehandeling) daarna krijgt u 10 ampullen mee die u gedurende de 10 dagen iedere avond aanbrengt na uw reiniging. Dit is om uw huid voor te bereiden op de behandeling. De 11de dag wordt bij PUUR Huidinstituut de TCA Peeling uitgevoerd.

Vervolgens gaat de huid binnen enkele dagen vervellen. Gemiddeld is na 7 dagen het volledige peeling proces achter de rug en heeft u een prachtige nieuwe en frisse huid.

Het kan ook op andere lichaamsdelen worden toegepast, zoals hals, decolleté en de rest van het lichaam.

De frequentie van de behandeling kan worden herhaald met een tussenpozen van een maand. Een halfjaarlijkse of jaarlijkse TCA behandeling zorgt voor een langer-termijn effect. De peeling zal de huid op een gecontroleerde en veilige manier peelen en zal geen schade aanrichten maar maakt de huid juist steviger, dikker en weerbaarder.

Nabehandeling;

U krijgt uitgebreide nazorg instructies mee hoe u uw huid na de peeling moet verzorgen. Dit zijn o.a. de Cleanser, 24 uurs cremé, Innovatief serum en Covercream. Na twee weken kunt u uw huid weer verwennen met goede hydraterende maskers aangepast aan uw huid. De huid neemt nu alles op wat u geeft dus maak daar gebruik van! Het Pascaud Innovatief serum is het meest hoogwaardig vitamine C serum ter wereld en zal het liftend effect na de peeling stimuleren evenals de werking tegen pigmentvlekken.

Voor een nog intensiever resultaat is de TCA peeling te combineren met de mesotherapie.